Правова допомога від партнерів

Вийшов травневий випуск  «Правового вісника»
Серед гарячих тем випуску :
  • інтерв’юз головою Полтавської обласної ради Олександром Біленьким про бюджет участі у 2020 році, особливості подачі проектів, умови, особливості визначення переможців та втілені ініціативи.
  • Про децентралізацію на Полтавщині та історії успіху територіальних громад на прикладі Щербанівської ОТГ розповідає Ігор Процик, голова однієї із найпотужніших ОТГ області.
  • Про соціальні гарантії населення на період карантину розповідають наші партнери – представники Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської обласної державної адміністрації
  • Як працюють, чим живуть та чим надихаються фахівці системи БПД Полтавщини читайте у рубриці «Людина права». Про це розповідає фахівчиня Кобеляцького бюро правової допомоги Кременчуцького МЦ з надання БВПД Ірина Тихоненко.
  • Про новації закону України «Про публічні закупівлі» читайте у рубриці зміни у законодавстві.
  • Шанс на нове життя, або як діє проект відновного правосуддя для неповнолітніх читайте у свіжому випуску видання.
Серед постійних рубрик видання: земельні радники інформують, сторінка та регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини, адвокат консультує.
Також можна ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.
До Вашої уваги також відеоконсультації фахівців системи БПД та найбільш яскраві онлайн-заходи протягом травня.
 
04.06.2020

Залишились питання?

Зателефонуйте нам за номером +38 (099) 234-91-95, або залиште свої контактні дані, і ми зв'яжемося з Вами в найближчий час